Rituals Cosmetics

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Rituals Cosmetics, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Rituals Cosmetics e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Rituals Cosmetics e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Rituals Cosmetics. Veel shopplezier!

Rituals

Laat jezelf verwennen bij Rituals en wissel deze giftcard in bij je volgende aankoop.

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet.

Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. We willen je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

“We're not here to sell you beauty, we are here to make you feel good.”