Neem contact op met info@webshopgiftcard.nl of met de klantenservice van DNP Giftcard, via telefoonnummer: 0416-750220. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 uur tot 1 uur. E-mail wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. 

De giftcards kun je hier op de site digitaal bestellen. De cadeaukaart is te laden met elke waarde vanaf € 5,00 tot € 150,-.
 

Ja, dit kan. Uiteraard dien je wel te retourneren binnen de geldende retourneringstermijn. Zorg wel dat je jouw giftcard goed bewaard totdat je zeker weet dat je bestelde artikel(en) in huis hebt en zeker weet dat je deze wilt behouden. Er zijn namelijk webshops die het tegoed weer terug op de cadeaukaart storten. Ook zijn er webshops die een tegoedbon van hun shop aan jou sturen.

Mocht je een artikel/dienst hebben besteld met een hogere aankoopwaarde dan het bedrag op je giftcard en je hebt bijv. via Ideal of creditcard nog een bedrag bijbetaald, dan krijg je in het geval van retournering binnen de geldende retourneringstermijn het bedrag, dat je niet met je giftcard hebt betaald, altijd op je rekening terug gestort.

Er zijn webshops die een bedrag in rekening brengen voor retourzendingen en er zijn webshops die hier niets voor in rekening brengen. Ook gelden er vaak specifieke voorwaarden m.b.t. ruilen/retourneren van artikelen met korting en kunnen er voorwaarden gesteld worden m.b.t. het aanmelden van retouren. Wettelijk gezien is het in rekening brengen van verzendkosten aan de consument bij een retourzending niet toegestaan. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht en het product dat je hebt besteld retour stuurt, komen alleen de kosten voor deze retourzending voor jouw rekening. Dit betekent dat de webshop het gehele aankoopbedrag inclusief de door jou aan de webshop betaalde verzendkosten aan jou terug dient te betalen. Kijk in ieder geval altijd goed naar de voorwaarden en retournerings-policy van de betreffende webshop voordat je iets bestelt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Per email krijg je na de bestelling van de giftcard het kaartnummer met bijbehorende pincode toegestuurd. Dit gebeurt binnen een uur na bestellen. Je kunt deze printen of doorsturen naar de ontvanger. Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan je ongewenste mail / spambox.

Er kan zelf gekozen worden welk bedrag er op de giftcard gezet wordt. Het minimum bedrag is € 5,00 en het maximum bedraagt € 150,00.
Op deze site vind je het totale aanbod van webshops. Er komen regelmatig nieuwe acceptanten bij, dus raadpleeg dan ook regelmatig deze website of schrijf je  in op de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe webshops waar de giftcard besteed kan worden.  
Afhankelijk van het moment waarop jouw Webshop Giftcard is geactiveerd, is deze 1 of 2 jaar geldig. Je kunt door het invoeren van je kaartnummer bij ‘saldo check’ zien tot welke datum je de giftcard kunt verzilveren.
Nee, de giftcard is in meerdere delen en bij verschillende aangesloten webshops te besteden. Je kunt ook een restbedrag op de kaart laten staan en dit op een later moment besteden, binnen de geldende verzilveringstermijn.