Quetzal Artisan

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Quetzal Artisan , zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Quetzal Artisan e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Quetzal Artisan e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Quetzal Artisan . Veel shopplezier!

Quetzal Artisan - Beautiful & Fair

Met trots presenteert Quetzal Artisan haar speciale selectie handgemaakte en handgeweven producten uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reguliere collectie bevat producten uit voornamelijk Guatemala en Canada.
 
Het grootste deel van onze Guatemalteekse textielcollectie is kunstig ontworpen en geweven door vaardige Maya vrouwen. Ze gebruiken een speciaal weefgetouw "Backstrap-loom", volgens oude Maya traditie. Het is een bijzondere vaardigheid die door de generaties heen van moeder op dochter is doorgegeven. Deze met zorg gemaakte producten combineren moderne en traditionele ontwerpen.
 
De prachtige en exclusieve wol collectie is ontworpen en handgeweven door bekwame vrouwen in Canada. Het garen bestaat o.a. uit bamboe, alpaca wol en organisch katoen van de hoogste kwaliteit, gesponnen in het Andes gebergte van Zuid-Amerika.
 
De artisanen die deze exclusieve producten maken zijn gepassioneerd over elke creatie!
Verwen uzelf, uw familie en uw vrienden met één van deze unieke kunststukken!