Premium-Hookahs

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Premium-Hookahs, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Premium-Hookahs e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Premium-Hookahs e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Premium-Hookahs. Veel shopplezier!
Het roken van de waterpijp is niet langer beperkt tot het Midden-Oosten: ook in Nederland wordt dit eeuwenoude gebruik elk jaar populairder.

Premium-Hookahs biedt het breedste assortiment aan waterpijpen, -tabak en accessoires van de gehele Benelux. Naast een showroom vol met de grootste merken, van modern tot traditioneel, is het mogelijk om gemakkelijk vanuit huis jouw waterpijp-wens te vervullen.

Cadeautip: herbal tabak! Genieten los van nicotine- en teerstoffen? Tegenwoordig is dat makkelijk mogelijk door middel van stoomsteentjes en andere herbal tabakssoorten.

Voor de ervaren- tot beginnende waterpijp enthousiast: Premium-Hookahs.
Alle supermerken aanwezig: van Amy Deluxe tot Khalil Mamoon. Verscheidene soorten tabak: van Adalya tot Al Fakher, maar natuurlijk ook nicotinevrije stoomsteentjes als Amy Stone en Big Ice Rockzz.