Keepershandschoenen-shop

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Keepershandschoenen-shop, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Keepershandschoenen-shop e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Keepershandschoenen-shop e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Keepershandschoenen-shop. Veel shopplezier!

Keepershandschoenen-shop - de ideale webwinkel voor uw keepersspullen

Keepershandschoenen-shop.nl is de internetwinkel voor alle keepers. Keepershandschoenen-shop levert in zowel Nederland als België! U vindt in onze internetwinkel een breed en gevarieerd assortiment aan keepershandschoenen, maar ook zeker andere keepers spullen als keeperskleding, scheenbeschermers en meer!
 
Ruim assortiment
Keepershandschoenen-shop.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan keepershandschoenen. Hier kunt u keepershandschoenen kopen van topmerken  voor spelers van elke leeftijd en elk niveau tegen de scherpste prijs. Onze keepershandschoenen zijn te verdelen in meerdere categorieën, een aantal hiervan zijn: Fingersave, platte vingers en kunstgras handschoenen. Daarnaast hebben we ook een collectie keeperskleding van de merken Adidas, Uhlsport, Stanno, Erima, Reusch en Hummel.

Verzending en service
Als bedrijf vinden we dat klantentevredenheid centraal moet staan in onze dienstverlening en dat is dan ook onze leidraad. Vandaar dat we snelle verzenden en lage verzendkosten hebben. Retourneren of ruilen is dan ook mogelijk binnen 14 dagen. Voor verdere vragen opmerkingen en offertes kunt u natuurlijk altijd gemakkelijk contact met ons opnemen en we reageren zo snel mogelijk.
Goedkoper dan de meeste sportwinkels. Snelle levering en makkelijk retourneren.
 
Meer producten van Keepershandschoenen-shop