Ippontime

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Ippontime, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Ippontime e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Ippontime e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Ippontime. Veel shopplezier!

Ippontime, de meest complete online judo shop!

Voor al uw judo artikelen is ippontime de ideale plek, wat betreft judo artikelen staan is deze webshop het meest complete. Elke judoka is anders en speelt op een verschillend niveau,. Het is daarom belangrijk dat er voor elke speler ongeacht niveau artikelen beschikbaar zijn die goed bij hem passen. Onze webshop probeert  zo in de behoeftes van de consument te voorzien en dat voor aantrekkelijke prijzen.
 
Ruim assortiment
Judoartikelen bestellen is nog nooit eerder zo goedkoop en gemakkelijk geweest. Wij bieden u een uitgebreid assortiment artikelen aan. We verkopen judobanden, judobroeken, judopakken, judomatten en nog veel meer. Al deze artikelen zijn van gerenommeerde merken als Matsuru, Adidas, Essimo, Ippon Gear, Fighting Films en Mizuno. Ondanks de bekende merken verkopen we de producten voor goedkope prijzen, zodat iedereen hier profijt van kan hebben.
 
Verzending en service
Als bedrijf vinden we dat klantentevredenheid centraal moet staan in onze dienstverlening en dat is dan ook onze leidraad. Vandaar dat we snelle verzenden en lage verzendkosten hebben. Retourneren of ruilen is dan ook mogelijk binnen 30 dagen. Voor verdere vragen opmerkingen en offertes kunt u natuurlijk altijd gemakkelijk contact met ons opnemen en we reageren zo snel mogelijk.
De beste merken judoartikelen voor de scherpste prijzen. Goede service en snelle verzending.