Geefeenboompje.nl

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Geefeenboompje.nl, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Geefeenboompje.nl e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Geefeenboompje.nl e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Geefeenboompje.nl. Veel shopplezier!

GEEF EEN BOOMPJE

Geboortegeschenk, huwelijksgeschenk, verjaardagsgeschenk of relatiegeschenk...

Met GeefeenBoompje.nl wordt een oude traditie in ere hersteld: het planten van een boom wanneer er een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven plaatsvindt. Of het nu gaat om een geboorte-, huwelijks-, verjaardags- of relatiegeschenk, voor elke gelegenheid is een boompje geselecteerd met bijbehorende symboliek.

Bestel het boompje online en overhandig het cadeau persoonlijk of laat het direct bij de gelukkige thuis bezorgen. Wat zullen de kersverse ouders, het pasgetrouwde stel of de jarige(n) verrast opkijken wanneer zij dit originele geschenk ontvangen.

Geef een boompje en u schenkt:
• Een jong boompje met kluit van +/- 60 cm
• Een trendy, milieuvriendelijke geschenkdoos
• Uitleg van de symboliek van het boompje
• Een persoonlijke boodschap van de afzender

Van elk verkocht boompje gaat er €0,50 naar Stichting Nature for Kids.

Ons assortiment bestaat uit: appelboompje, perenboompje, olijfboompje, sinaasappelboompje, berk, eik, hazelnootboom, Ginkgo Biloba (Japanse notenboom) beuk, kerstboompje.

 

Het boompje van GeefeenBoompje.nl is een origineel, duurzaam en symbolisch cadeau dat bovendien bijdraagt aan een groenere wereld.