Game of Clues

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Game of Clues, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Game of Clues e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Game of Clues e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Game of Clues. Veel shopplezier!

Bij Game of Clues zijn we gespecialiseerd in online escape games. Jong tot oud kan bij ons terecht voor een leuk en uitdagend spel!
 

De corona tijd is voor iedereen een behoorlijke uitdaging. Maar bij Game of Clues hebben ze een manier gevonden om “thuis te ontsnappen”. Dit is inmiddels een nieuwe manier van vermaak geworden. Maar ook als corona achter de rug is zal dit een blijvende vorm van ontspanning zijn. Met meer dan 4000 verkochte spellen zullen zij ook u weten te verrassen met een leuk, uitdagend spel.


Of je nu met vrienden of familie bij elkaar zit, of met collega’s op verschillende locaties. De spellen zijn te spelen vanaf ieder locatie online Met spelduren tot wel 180 minuten zijn de spellen een middag of avondvullend programma. Onder het genot van een hapje en een drankje banen jullie je een weg door de puzzelavonturen van Game of Clues. Ga op reis naar Engeland en ontrafel ‘het Familiegeheim’, of wordt geheim agent en ga aan de slag voor W.I.S.E. in ‘Operation Mindfall’ of ‘Project Pegasus’


Ook voor de kinderen zijn er 2 mooie avonturen geschreven; Help mevrouw Lolly in ‘Paniek in de snoepfabriek’ of help Sjors in ‘Sjors in de jungle’. Deze spellen zijn geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.

Bij Game of Clues zijn we gespecialiseerd in online escape games. Jong tot oud kan bij ons terecht voor een leuk en uitdagend spel.