Stropdassenwinkel

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Stropdassenwinkel, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Stropdassenwinkel e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Stropdassenwinkel e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Stropdassenwinkel. Veel shopplezier!
Meer dan 200 stropdassen
Stropdassenwinkel.nl biedt een assortiment van meer dan 200 stropdassen, passend bij elke outfit en elke gelegenheid. Het eigentijdse en stijlvolle assortiment wordt vertegenwoordigd door de merken E.L.Cravatte (huismerk), Michaelis, Progetto en Profuomo.

Zuiver zijde
Alle stropdassen zijn uitgevoerd in hoogwaardige, pure zijde en zijn voorzien van een stevige, soepele voering. Een bijpassend pochet en een bijpassend paar manchetknopen is bij een groot deel van de effen collectie leverbaar.

Trend stropdassen
Ook voert Stropdassenwinkel.nl een uitgebreid assortiment trend stropdassen, waaronder gebreide stropdassen, wollen stropdassen en skinny stropdassen. Deze dassen zijn uitgevoerd in een modieus slank model en uitgevoerd in hoogwaardige materialen als wol, katoen en zijde.

Lage prijzen
De prijzen zijn verrassend laag. Al vanaf 17,00 euro ben je in het bezit van een zuiver zijden kwaliteitsstropdas. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je morgen je bestelling al in huis.

Kortom, Stropdassenwinkel.nl is dé webwinkel voor jouw stropdassen!
Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie stropdassen. Uitgevoerd in de actuele maatvoering, hoogwaardige zijde en stevige binnenvoering, zal je nieuwe stropdas een plezier zijn om te dragen.