Strikkenwinkel

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Strikkenwinkel, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Strikkenwinkel e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Strikkenwinkel e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Strikkenwinkel. Veel shopplezier!
Meer dan 45 soorten vlinderstrikken
Voor de mooiste vlinderstrikken in alle kleuren van de regenboog kun je bij Strikkenwinkel.nl terecht. Strikkenwinkel biedt een assortiment van meer dan 45 soorten strikken. Van luxe zijden zelfstrikkers tot speelse fuchsia voorgestrikte strikken. Vlinderstrikken staan niet alleen prachtig bij gala’s en chique diners, ook als vervanging van een stropdas is een vlinderstrik een verrassend alternatief.
 
Strikkenwinkel.nl biedt zowel polyester als zijden strikken.  De strikken zijn in maat verstelbaar en worden geleverd in een mooi bewaardoosje. De zelfstrikkers worden inclusief strikinstructie geleverd.

Lage prijzen
De prijzen zijn verrassend laag. Al vanaf 14,50 euro kun je een vlinderstrik bestellen. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis!
 
Kortom, Strikkenwinkel.nl is dé webwinkel voor strikken!
De mooiste vlinderdassen voor bij je kostuum of pak bestel je op strikkenwinkel.nl. Onze uitgebreide collectie biedt een geschikte vlinderdas voor elke gelegenheid en elke outfit.