Bretelswinkel

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Bretelswinkel, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Bretelswinkel e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Bretelswinkel e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Bretelswinkel. Veel shopplezier!
Bretelswinkel.nl biedt een uitgebreid assortiment bretels voor elke gelegenheid. Van luxe bretels voor een stijlvol pak, nonchalante bretels in trendy en opvallende kleuren tot feestelijke gouden glitterbretels voor een feestje.
 
Onze bretels
Alle bretels zijn uitgevoerd in de geliefde Y-vorm (2 voorbanden, 1 achterband) en voorzien van clipsluitingen aan de uiteinden. De luxe bretels zijn tevens voorzien van lederen lussen aan de uiteinden, waarmee de bretels aan de taillebandknopen bevestigd kunnen worden. Alle bretels zijn in maat verstelbaar en worden inclusief bewaardoosje geleverd.
 
Lage prijzen
De prijzen zijn verrassend laag. Al vanaf 16,95 euro ben je in het bezit van een stijlvol paar bretels. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je morgen je bestelling al in huis.
 
We ontvangen je graag op Bretelswinkel.nl!
Op bretelswinkel.nl bestel je jouw favoriete bretels eenvoudig online. Of je nu kiest voor een tijdloos paar van Michaelis, een trendy smalle uitvoering of voor luxe Profuomo bretels met lederen patten de prijzen zijn gegarandeerd laag.