Drive the Passion

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Drive the Passion, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Drive the Passion e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Drive the Passion e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Drive the Passion. Veel shopplezier!

Bestuur nu zelf een supercar!

Rijden in een échte supercar, wie droomt daar nou niet van?

De Audi R8 brult lekker en reageert sportief, met meer dan 400 pk is deze auto terecht een droomwagen. Bij aankomst krijgt u de mogelijkheid om foto’s te maken en om meer over de auto te weten te komen. U krijgt een introductie van de instructeur en mag zelf de Audi R8 gaan besturen op de openbare weg met de instructeur op de bijrijder stoel. Onderweg ervaart u goed de achtcilindermotor en door de unieke matzwarte kleur blijft u zeker niet onopgemerkt. U krijgt de mogelijkheid om 20 minuten te rijden op een van de volgende locaties in Nederland: Almere, Amsterdam of Hilversum, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Heerenveen. Wij kunnen u alvast vertellen dat 20 minuten rijden in een Audi R8 een geweldige ervaring is! Praktische informatie kunt u terug vinden op de website van Drive the Passion.

Bij gladheid en sneeuwverwachting kan het mogelijk zijn dat de afspraak wordt omgeboekt in verband met de veiligheid van de bijrijder en instructeur.
Zelf een Audi R8 of Maserati rijden!