Detectorandus

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Detectorandus, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Detectorandus e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Detectorandus e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Detectorandus. Veel shopplezier!
Detectorandus is de specialist in (hobby) metaaldetectoren. Met bijna 20 jaar eigen zoekervaring en de verkoop van vele A-merken kunnen we u als geen ander adviseren.
 
Zelf gaan we nog wekelijks op pad met de metaaldetector om de hobby te praktiseren en voor u nieuwe merken en modellen detectoren te testen. Op deze manier staan we dicht bij het product en kunnen we u adviseren als geen ander! U kunt een beroep doen op onze expertise voordat u uw aankoop doet, maar ook na uw aankoop helpen we u uiteraard graag bij vragen!
 
Detectorandus is een bedrijf met passie voor de hobby. Al onze producten zijn middels de webshop te verkrijgen maar heeft u behoefte aan wat meer uitleg of advies dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar!
 
Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle A-merk detectoren en accesoires. Ook gebruikte, ingeruilde, detectoren hebben we dikwijls in ons assortiment.
Detectorandus is dé metaaldetector leverancier met passie voor de hobby! Bij ons kunt u terecht voor metaaldetectoren, accesoires en vismagneten. Voel u welkom op onze webshop!