Vintage Jewellery

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Vintage Jewellery, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Vintage Jewellery e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Vintage Jewellery e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Vintage Jewellery. Veel shopplezier!

Vintage Jewellery

Bij Vintage Jewellery vindt je de grootste collectie vintage gouden sieraden met kleurrijke edelstenen en diamant.

Van ringen tot hangertjes, oorbellen en meer: de sieraden zijn stuk voor stuk uniek en hebben hun eigen verhaal. ‘Continue the story’ is ons motto. Waarom? Omdat het verhaal achter de unieke sieraden het verdient om doorverteld te worden, door het te dragen. Onze bijzondere sieraden zijn gegarandeerd ‘conversation starters’. Bovendien zijn vintage sieraden tijdloos. Dankzij het authentieke vakwerk en de hoge kwaliteit materialen gaan deze sieraden levenslang mee. Zo geven we de meest prachtige sieraden die er al zijn een nieuw, waardevol leven. Dat is niet alleen heel mooi maar ook duurzaam!

Ons team van experts met 45 jaar ervaring staat voor je klaar. Naast het bijzondere assortiment bieden wij ook uitstekende service. We zijn er dan ook erg trots op dat klanten Vintage Jewellery gemiddeld met een 9.4 beoordelen. Hopelijk tot snel!
Ruime keuze uit unieke vintage sieraden gemaakt van 14, 18 of 21 karaat goud en kleurrijke edelstenen, volledig gerestaureerd en gekeurd.