Blackstone Footwear

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Blackstone Footwear, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Blackstone Footwear e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Blackstone Footwear e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Blackstone Footwear. Veel shopplezier!
In 1992 brachten we de eerste Blackstone's op de markt: onverwoestbare workerboots. Inmiddels is Blackstone veel meer dan die boot uit de nineties, maar nog altijd zie je onze roots terug in de huidige designs.
Het is onze passie om producten te ontwikkelen die het verschil maken. Alles draait daarbij om ons DNA; stoer, premium en authentiek. Koop je Blackstone schoenen, dan koop je een stijl. Draag ze en ontdek wat wij met premium bedoelen.

Najaarscollectie ‘21/22
Ben jij toe aan een nieuw paar stoere dames of herenschoenen? Shop dan nu een van de New Arrivals van Blackstone Footwear. Ga je voor sneakers, nette schoenen of stoere boots? We hebben het allemaal.
Voor het volgende seizoen staan er weer allemaal nieuwe Blackstone items voor je klaar. Chelsea boots, chunky sneakers, lichtgewicht sneakers en nog veel meer.
  • Gratis verzending binnen EU
  • Gratis retour (binnen NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen