BINK Lampen

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij BINK Lampen, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een BINK Lampen e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de BINK Lampen e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij BINK Lampen. Veel shopplezier!

BINK’s DESIGN COLLECTIE

BINK lampen is dé industriële verlichtingssite van Nederland. De topmerken binnen industrieel design treft u hier aan. Ebolicht, KAISER idell, Jieldé & Lampe Gras zijn hier goede voorbeelden van. De Bauhaus iconen die vanaf 1911 nog steeds in productie zijn treft u ook aan in onze collectie en zijn in vele RAL kleuren te verkrijgen.

Wij produceren ook zelf lampen. Letterlampen in verschillende uitvoeringen en de afdeling industrial re-desiging brengt oud design naar dit millenium door soms zelfs de functie te veranderen.

Tot op de dag van vandaag zijn de Bauhaus ontwerpen door eenvoud, functionaliteit en kwaliteit in uitvoering de meest gewilde objecten en combineren feilloos binnen ieder interieur. Onze vintage armaturen zijn vaak uit de meest bijzondere plekken teruggewonnen en in Nederland gerestaureerd en getest door experts aangesloten bij UNETO/VNI. Deze karakteristieke armaturen hebben allemaal een verhaal te vertellen en zijn compleet uniek. Je komt bij BINK voor licht met karakter, waar je iedere dag op kunt vertrouwen.
Make it simple, but significant!