Ten Cate Ondergoed

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Ten Cate Ondergoed, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Ten Cate Ondergoed e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Ten Cate Ondergoed e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Ten Cate Ondergoed. Veel shopplezier!
De gehele Ten Cate collectie onder één dak! Wij hebben de complete collectie online staan voor zowel dames, heren en kinderen! Een ruim assortiment shorts, slips en hemden in allerlei kleuren en maten.

Ten Cate begon in de jaren zestig met naadloos katoen/elastaan ondermode. Dit was de eerste producent ter wereld van dit soort ondermode. Ten Cate staat voor hoge kwaliteit ondermode voor het hele gezin. Tegenwoordig draagt ten Cate verschillende merken, zoals onder andere Lief!, Tweka en WOW. Naast katoenen basis-ondergoed, produceert ten Cate ook thermo- en correctieondergoed. ten Cate gaat ook met de tijd mee en het assortiment is daarom ook verbreed met echt fashion-artikelen. ten Cate is altijd bij zijn roots gebleven; hoogwaardig en comfortabel staan hoog in het vaandel.
Bekijk onze mooie overzichtelijk shop met hierin de gehele Ten Cate collectie voor dames, heren en kinderen. Wij wensen u veel winkelplezier toe!

Het team van tencateondergoed-vetex.nl