Tasmodelshop

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Tasmodelshop, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Tasmodelshop e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Tasmodelshop e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Tasmodelshop. Veel shopplezier!

Tasmodelshop

Tasmodelshop is een modelbouwwinkel met een groot aanbod in militaire bouwpakketten en toebehoren. De winkel is gespecialiseerd in schaal 1:72 en 1:35. Deze winkel heeft een assortiment van alle belangrijke momenten uit de geschiedenis.

Te koop zijn modelbouwpakketten van Revell, RFM, Border Model, Amusing Hobby, Meng, Takom, Model Collect, IBG, Ace, Special Hobby, Valom, en nog veel meer.

Tevens is Tasmodelshop dealer van bouwblokken van het merk COBI. Dit merk heeft een groot assortiment van militaire voertuigen, schepen en vliegtuigen, en is te combineren met het merk Lego. Kortom, voor jong en oud.
Deze modelbouwwinkel wordt al sinds 2002 met passie gerund.
Bekijk ons brede assortiment, en laat je zo nodig deskundig adviseren welk bouwpakket het beste bij jou niveau en modelbouwproject past.

Bij ons vindt je die ene bouwdoos waar je al lang naar op zoek bent.
Uw specialist in militaire modelbouwpakketten, in elke schaal.
Ook voor toebehoren, COBI constructie sets, boeken en puzzels.
Tasmodelshop.com heeft het grootste aanbod tegen een scherpe prijs.